петак, 15. август 2014.

Panirana piletina

500 g pileceg mesa (belo meso,batacici),3 dl jogurta,2 cena belog
luka,1 kasika senfa,1 kasicica zutog secera,2 kasike seckane majcine
dusice,150 g prezli,40 g parmezana,100 g cipsa,mesavina zacina,biber

Sjediniti jogurt,senf,pasirani beli luk,majcinu dusicu,secer i zacine
po ukusu,pa dobro promesati.Preliti preko piletine i ostaviti u
frizideru da se marinira 60 minuta.Posebno sjediniti prezle,parmezan i
izmrvljeni cips.Mariniranu piletinu uvaljati u smesu za panir.Pleh
obloziti papriom za pecenje i premazati uljem,a zatim poredjati
paniranu piletinu.Poprskati uljem i peci u zagrejanoj rerni na 200
stepeni dok ne porumeni.Sluziti uz pomfrit.

Нема коментара:

Постави коментар