понедељак, 18. август 2014.

Pica rolat

10 kora za pitu,100 ml kisele vode,50 ml ulja,150 g kackavalja,150 ml
kecapa,200 g mariniranih sampinjona,1/2 kesice praska za pecivo

Pomesati kiselu vodu sa uljem i pecivom.Rasiriti prvu koru,poprskati
je pripremljenom mesavinom,preklopiti drugom korom,pa ponovo poprskati
mesavinom.Trecu koru premazati kecapom,preklopiti cetvrtom pa
narendati kackavalj.Prekriti petom korom i poprskati mesavinom.Staviti
sestu koru i nju poprskati mesavinom.Sedmu koru premazati
kecapom,staviti osmu i narendati kackavalj.Devetu poprskati
mesavinom,preklopiti desetom korom i naredjati marinirane
sampinjone.Ovako slozene kore uviti u rolat,pa odloziti u zamrzivac da
se malo stegne.Pre pecenja rolat seci na parcad,redjati ih u pleh
oblozen papirom za pecenje,premazati ih kecapom,posuti rendanim
kackavaljem i peci na 200 stepeni oko pola sata.

Нема коментара:

Постави коментар