400 g mlevenog mesa,1 struk praziluka,4 krompira,2 sargarepe,200 g
sampinjona,3 dl mleka,2 dl jogurta,2 kasike brasna,50 g
margarina,persun,so,biber,100 g kackavalja
Prziti praziluk i sargarepu,dodati mleveno meso,zacine i dinstati
30-ak minuta.Na kockici margarina uprziti brasno pa uz mesanje
dolivati mleko.Kad se zgusne,skloniti sa sporeta i umesati jogurt,so i
biber.Posudu podmazati margarinom pa rasporediti krompir,preko sipati
fil od mesa pa rasporediti iseckane sampinjone.Sve preliti
pripremljenim umakom.Odozgo narendati malo margarina i kackavalj.Peci
na 200 stepeni 40 minuta.
sampinjona,3 dl mleka,2 dl jogurta,2 kasike brasna,50 g
margarina,persun,so,biber,100 g kackavalja
Prziti praziluk i sargarepu,dodati mleveno meso,zacine i dinstati
30-ak minuta.Na kockici margarina uprziti brasno pa uz mesanje
dolivati mleko.Kad se zgusne,skloniti sa sporeta i umesati jogurt,so i
biber.Posudu podmazati margarinom pa rasporediti krompir,preko sipati
fil od mesa pa rasporediti iseckane sampinjone.Sve preliti
pripremljenim umakom.Odozgo narendati malo margarina i kackavalj.Peci
na 200 stepeni 40 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар