1 glavica crnog luka,400 g svezih sampinjona,1/2 kasicice secera,sok
od jednog limuna,3 sveze sargarepe,400 ml jogurta,soli i bibera po
ukusu,malo persuna,ulje
Proprziti sitno seckan crni luk,dodati sampinjone iseckane na
listice,secer,sok od limuna,so i biber pa prziti dok ne ispari tecnost
koju su pustile pecurke.U veci sud izrendati sargarepu,dodati
izdinstane sampinjone,persun i jogurt.Dobro promesati.
od jednog limuna,3 sveze sargarepe,400 ml jogurta,soli i bibera po
ukusu,malo persuna,ulje
Proprziti sitno seckan crni luk,dodati sampinjone iseckane na
listice,secer,sok od limuna,so i biber pa prziti dok ne ispari tecnost
koju su pustile pecurke.U veci sud izrendati sargarepu,dodati
izdinstane sampinjone,persun i jogurt.Dobro promesati.
Нема коментара:
Постави коментар