za tamnu smesu: 50 g margarina,200 g secera,50 g crne cokolade,300 g
keksa,100 g zele bombona,10 kasike mlakog mleka
za belu smesu: 250 g margarina,200 g secera u prahu,1 kesica vanilin
secera,200 g kokosa,zlatni prah
Napraviti tamnu smesu od margarina umucenog sa secerom,rastopljene
cokolade,mlevenog keksa,iseckanih zele bombona i mlakog mleka.Od smese
formirati kuglice i ostaviti ih u frizideru pola sata.Za belu smesu
umutiti margarin sa secerom u prahu i vanilin secerom,pa dodati 150 g
kokosa.Od smese formirati kuglice,rastanjiti ih na dlanu i u svaku
staviti kuglicu napravljenu od tamne smese.Zatim,kuglice uvaljati u
preostali kokos,posuti zlatnim prahom i ostaviti da se stegnu.
keksa,100 g zele bombona,10 kasike mlakog mleka
za belu smesu: 250 g margarina,200 g secera u prahu,1 kesica vanilin
secera,200 g kokosa,zlatni prah
Napraviti tamnu smesu od margarina umucenog sa secerom,rastopljene
cokolade,mlevenog keksa,iseckanih zele bombona i mlakog mleka.Od smese
formirati kuglice i ostaviti ih u frizideru pola sata.Za belu smesu
umutiti margarin sa secerom u prahu i vanilin secerom,pa dodati 150 g
kokosa.Od smese formirati kuglice,rastanjiti ih na dlanu i u svaku
staviti kuglicu napravljenu od tamne smese.Zatim,kuglice uvaljati u
preostali kokos,posuti zlatnim prahom i ostaviti da se stegnu.
Нема коментара:
Постави коментар