3 jaja,10 kasika secera,3,5 kasike brasna,1 kasika kakaoa,2 dl soka od narandze,2 kesice zelatina,2,5 dl mleka,1 vanilin secer,2,5 dl slatke pavlake,80 g kokosa,100 g cokolade
Umutiti belanca u cvrst sneg,dodati 3 kasike secera,zumanca,2 kasike brasna,kakao,promesati i ispeci koru.U sok od narandze dodati 2 kasike secera,kasiku zelatina i kuvati nekoliko minuta.Vruc sok preliti preko prohladjene kore i ostaviti da se ohladi.Sjediniti vanilin secer,5 kasika secera,0,5 dl mleka i 1,5 kasiku brasna pa skuvati u 2 dl mleka.Na kraju dodati kokos i promesati.Kad se krem ohladi dodati umucenu slatku pavlaku,ostatak zelatina pripremljen po uputstvu sa kesice.Sjediniti pa premazati koru.Posuti rendanom cokoladom i ukrasiti po zelji.
Umutiti belanca u cvrst sneg,dodati 3 kasike secera,zumanca,2 kasike brasna,kakao,promesati i ispeci koru.U sok od narandze dodati 2 kasike secera,kasiku zelatina i kuvati nekoliko minuta.Vruc sok preliti preko prohladjene kore i ostaviti da se ohladi.Sjediniti vanilin secer,5 kasika secera,0,5 dl mleka i 1,5 kasiku brasna pa skuvati u 2 dl mleka.Na kraju dodati kokos i promesati.Kad se krem ohladi dodati umucenu slatku pavlaku,ostatak zelatina pripremljen po uputstvu sa kesice.Sjediniti pa premazati koru.Posuti rendanom cokoladom i ukrasiti po zelji.
Нема коментара:
Постави коментар