250 g keksa,125 g margarina,1 dl vode,1 soljica secera,100 g bele
cokolade,2 kasike ulja
Otopiti secer sa vodom,dodati margarin i 50 g izlomljene bele
cokolade.Na tihoj vatri mesati da se svi sastojci otope.Zatim dodati
izlomljen keks i dobro promesati.Trouglasti kalup obloziti alu-folijom
pa sipati smesu i lepo poravnati.Ostaviti na hladnom da se lepo
stegne.Na tihoj vatri otopiti preostalu cokoladu sa uljem.Izvrnuti
kalup i preliti glazurom.Kad se stegne iseci na parcad.
cokolade,2 kasike ulja
Otopiti secer sa vodom,dodati margarin i 50 g izlomljene bele
cokolade.Na tihoj vatri mesati da se svi sastojci otope.Zatim dodati
izlomljen keks i dobro promesati.Trouglasti kalup obloziti alu-folijom
pa sipati smesu i lepo poravnati.Ostaviti na hladnom da se lepo
stegne.Na tihoj vatri otopiti preostalu cokoladu sa uljem.Izvrnuti
kalup i preliti glazurom.Kad se stegne iseci na parcad.
Нема коментара:
Постави коментар