1/2 kg kora za pitu,300 g virsli,30 g senfa,3 jajeta,2 dl mleka,3 kasike brasna,1 dl ulja,200 g kackavalja,so,malo kecapa
Kore za pitu razmotati i iseci na polovine.Kackavalj izrendati na krupno rende,virsle poprecno iseci i premazati ih senfom.U posebnoj posudi umutiti jaja.Dodati mleko,brasno,ulje,kackaval j i sve polako sjediniti.Posoliti po ukusu.Polovinu kore premazati filom,staviti virslu na pocetak premazane kore i uviti u rolat.U podmazan pleh poredjati urolane pitice,premazati ih ostatkom fila,a zatim peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.Pecene pitice ostaviti da se prohlade,preliti ih kecapom i servirati po zelji.
Kore za pitu razmotati i iseci na polovine.Kackavalj izrendati na krupno rende,virsle poprecno iseci i premazati ih senfom.U posebnoj posudi umutiti jaja.Dodati mleko,brasno,ulje,kackaval
Нема коментара:
Постави коментар