testo: 20 g svezeg kvasca,2 dl mleka,1 kasicica secera,1 dl ulja,1
jaje,2 kasicice soli,400 g brasna
fil:100 ml kecapa,150 g pecenice,150 g mariniranih sampinjona,1
kasicica origana,150 g kackavalja,50 ml majoneza
za premazivanje: 1 jaje,50 g margarina,susam
Sjediniti mlako mleko,kvasac i secer pa ostaviti da kvasac
nadodje.Posebno umutiti jaje,ulje i so.Dodati nadosao kvasac i
polovinu brasna,pa promesati.Postepeno dodavati ostatak brasna i
umesiti meko testo,a potom ga ostaviti da se odmori 20 minuta.Zatim
testo podeliti na 2 jufke i obe razviti na velicicnu pleha.Jednu koru
prebaciti u pleh oblozen pek-papirom i premazati kecapom.Rasporediti
pecenicu i sampinjone pa posuti rendanim kackavaljem i origanom.Odozgo
staviti malo kecapa i majoneza.Preko staviti drugu koru,premazati je
umucenim jajetom,posuti susamom i rasporediti kockice margarina.Peci
30 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
jaje,2 kasicice soli,400 g brasna
fil:100 ml kecapa,150 g pecenice,150 g mariniranih sampinjona,1
kasicica origana,150 g kackavalja,50 ml majoneza
za premazivanje: 1 jaje,50 g margarina,susam
Sjediniti mlako mleko,kvasac i secer pa ostaviti da kvasac
nadodje.Posebno umutiti jaje,ulje i so.Dodati nadosao kvasac i
polovinu brasna,pa promesati.Postepeno dodavati ostatak brasna i
umesiti meko testo,a potom ga ostaviti da se odmori 20 minuta.Zatim
testo podeliti na 2 jufke i obe razviti na velicicnu pleha.Jednu koru
prebaciti u pleh oblozen pek-papirom i premazati kecapom.Rasporediti
pecenicu i sampinjone pa posuti rendanim kackavaljem i origanom.Odozgo
staviti malo kecapa i majoneza.Preko staviti drugu koru,premazati je
umucenim jajetom,posuti susamom i rasporediti kockice margarina.Peci
30 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар