za testo:550 g brasna,2,5 dl mleka,1/2 svezeg kvasca,1 kasicica secera,1 dl ulja,so
za fil:150 g kecapa,100 g mariniranih sampinjona,150 g kackavalja,150 g sunke,origano
Sjediniti 1 dl mlakog mleka,secer i svez kvasac pa dobro izmesati i ostaviti da nadodje.U vecoj posudi sjediniti polovinu brasna,preostalo mleko,nadosao kvasac,ulje i malo soli po ukusu pa promesati.Postepeno dodavati preostalo brasno i mesiti dok testo ne pocne da se odvaja od posude.Ostaviti da nadodje.Sunku i kackavalj izrendati a sampinjone iseci na listice.Nadoslo testo istanjiti na debljinu od 1 cm pa okruglom modlom vaditi krugove.Krugove premazati kecapom,poredjati sunku,sampinjone i kackavalj.Posuti origanom i peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар