уторак, 14. април 2020.

Pancerote iz rerne






300 g brasna,120 ml mleka,1/2 kocke kvasca,50 ml vode,50 ml ulja,1
kasicica soli,1/2 kasicice secera,250 g salame,150 ml kecapa


U mlako mleko i vodu dodati kvasac,secer i kasicicu brasna pa ostaviti
da nadodje.U odgovarajucu posudu sipati mleko sa kvascem,dodati ulje i
so.Postepeno dodavati brasno i zamesiti testo.Ostaviti 30 min na
nadodje.Za to vreme pripremiti fil: izrendati salamu i pomesati sa
kecapom.Zatim testo razviti oklagijom i okruglom modlom vaditi
krugove.Na svaki krug staviti fil i preklopiti.Poredjati pancerote u
pleh oblozen pek-papirom i peci na 200 stepeni dok lepo ne porumene.Po
zelji, pancerote sluziti sa ruskom salatom.





Нема коментара:

Постави коментар